فلفل گیاهی دارویی است که میوه آن ادویه ای است با طعم تند فلفل از بوته ای باریک و بلند در رنگ های متنوعی چون سبز,قرمز,زرد و نارنجی به دست می آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود . دانه فلفل سیاه پس از خشک و ساییده شدن در رنگ های سیاه,سفید و سرخ عرضه می شود . فلفل در هندوستان از دیر باز به عنوان ادویه مورد استفاده بود تا اواخر قرون وسطی فلفل از هندوستان به اروپا و سایر نقاط جهان تجارت می شد . به خاطر ارزش این گونه ادویه ها بود که اروپایی ها در پی یافتن راه جدیدی به هندوستان بودند . با کشف قاره آمریکا نوع جدیدی از فلفل بومی قاره آمریکا کشف شد . در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد . در قرون وسطی سرمایه یک فرد بر اساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد . فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا طعم کهنگی غذا را می گیرد .
دیدگاه خود را بنویسید