زردچوبه یک گیاه گل دار از راسته زنجبیل سانان و تیره زنجبیلیان است . پودر زنجبیل به رنگ زرد تیره و گاهی روشن است که یکی از پرکاربردترین ادویه ها به شمار می رود . رویشگاه اصلی این گیاه هند است و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را تشکیل می دهد . این گیاه یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است و باعث کاهش التهاب در بدن,ترمیم پوست و بهبود حواس شناختی(حافظه) می شود . زردچوبه به دلیل غنی بودن از ترکیبی شیمیایی به نام کورکومین باعث بهبود مقاومت به انسولین در بیماران دیابتی,خنثی شدن انسولین اضافی خون و در نتیجه جلوگیری از خستگی ناشی از کاهش گلوکز خون و کاهش اشتها و وزن می شود
دیدگاه خود را بنویسید